keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Google jatkaa kasvuaan

Google tuntuu kahmivan markkinaosuuksia kaikilla toimialoilla, joilla se toimii. Digitodayn julkistaman uutisen mukaan Googlen Chrome selain olisi ohittamassa Firefoxin seuraavan puolen vuoden aikana.Chrome nousi jo kolmanneksi suosituimmaksi nettiselaimeksi. Milloin Googlen kasvu rauhoittuu vai vieläkö Googlella on potentiaalia kasvaa? Mitä nettiselainta käytät itse?

2 kommenttia:

  1. Kyllä Googlella on vielä varaa kasvaa. Suomessa Googlella on 90% markkinaosuus hakukoneiden osalta kuten HHsome -blogissa mainittiin http://hhsome.blogspot.com/2011/10/someuutisia-verkossa.html mutta naapurimaissa käytetään jotain ihan muuta.

    Kun katsoo alkuperäislähdettä tälle Diditodayn artikkelille, niin Crome on parantanut asemiaan, mutta IE:llä on edelleen 60% ja Firefoxilla 20 %. Markkinaosuus on kasvanut Cromella suurinpiirtein sen minkä IE:llä on laskenut (viitisen prosentti).

    Itse käytän pääsääntöisesti Firefoxia koska koulun järjestelmät (Moodle, ConnectPro mm.) toimivat huonosti IE:ssä.

    VastaaPoista
  2. Firefox:ia tulee aina käytettyä. Vuosia aiemmin käytin Explorer:ia kunnes mulle sanottiin, että se ei ole tietoturvaltaan yhtä hyvä?! Sitten päätin vaihtaa ja hyvin toimii tämäkin.

    VastaaPoista