tiistai 29. marraskuuta 2011

Business 2 Community



Tiistaiaamu Vallilan toimipisteen kirjastossa. Ajattelin olla tehokas ja tulla koululle tekemään rästissä olevia kouluprojekteja. Näköjään rästissä on myös tämä sosiaalinen media tutuksi-kurssi. Postauksien aiheita on ollut vaikea keksiä ja ote sosiaaliseen mediaan tutustumiseen on lipsunut. Surffaillessani ja yrittäessäni keksiä postauksen aihetta törmäsin portaaliin nimeltä Business 2 Community. Sivustolta löytyy paljon artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan ja sen hyödyntämiseen esimerkiksi markkinoinnissa. Liiketalouden opiskelijan näkökulmasta tarkasteltuna sivusto on hyödyksi, koska se käsittelee esimerkiksi markkinointia laajasti. Sivustolta löytyy artikkeleita liittyen verkkomediaan, tietotekniikkaan ja talouteen. Näin ollen sivuston artikkelit tuovat varmasti erilaisia näkökulmia vaikka tietojenkäsittelyn opiskelijoille.

Millaisia artikkeleita sitten löysin kyseiseltä sivustolta? Kaikkien kurssilaisten kannattaisi käydä lukemassa artikkeli "You Still Don't GET Social Media Marketing".  Artikkeli tuo näkökulmaa siihen miten sosiaalisessa mediassa tulisi markkinoida. Monilla yrityksillä on se harhakuva, että sosiaalisen median valitseminen markkinointikanavaksi on vain Facebook fanisivujen luomista. Aihetta tulee tarkastella syvemmällä asiantuntijuudella ja tehdä oma markkinointistrategia myös sosiaalisen median markkinointiin.

Muita mielenkiintoisiksi kokemiani artikkeleita olivat myös:

Steps to Build A Social Organization
10 Tips For Selling With Social Media






1 kommentti:

  1. Minäkin suosittelen lukemaan Suvin löytämät artikkelit. Markkinointi sosiaalisessa mediassa on markkinointia ja ainakin yrityksen kannattaa miettiä mikä asiakasta kiinnostaa.

    VastaaPoista