sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tutustumista Twitteriin

Postasin jo aiemmin postauksen Twitteristä ja sen käytöstä. Innostuin itse liittymään Twitteriin ja olenkin jo kirjoittanut pari twiittausta. En ole aiemmin päässyt kunnolla sisään Twitterin käyttöön mutta nyt olenkin huomannut, miten kätevä Twitterin kautta on seurata mielenkiintoisia ihmisiä. Twitterin kauttaa voi seurata kätevästi esimerkiksi artisteja. Artistien seuraaminen Twitterin kautta on helpompaa ja nopeampaa kuin Facebookin fanisivustojen kautta. Lisäsin seurattavien listalle muutamia artisteja, joiden kuulumisia haluan seurata. Twitter tuntuu olevan pienen tutustumisen jälkeen mielenkiintoinen sosiaalisen median kanava. Twiittaukset ovat helppo tapa kertoa myös omia kuulumisiaan ja suosittelujaan.

Seuraahan toki minun kuulumisiani Twitterissä :)

3 kommenttia:

  1. Oletko jo tutustunut tiedonhakuun Twitterissä? Se on helppo ja näppärä tapa seurata missä mennään. Laitoin heti sinut seurattavien listalle.

    VastaaPoista
  2. Artistit, näyttelijät ja muut suuret kihot käyttävät Twitteriä enemmän kuin muita softia. Tämä siksi, että siellä on helppoa jakaa pieniä tekstejä nopeasti (eihän ne ossoo / ei niillä ole aikaa mitään pitkiä juttuja kirjoitella edes).

    Itse en ole koskaan päässyt kunnolla Twitterin maailmaan. Lähinnä jaan siellä vaan linkkejä YouTuben uusiin videoihin (omiin videoihin siis). Lähinnä siis spammipaikka. ;)

    VastaaPoista
  3. Outi: En ole vielä tutustunut tiedonhakuun Twitterissä. Täytyykin tutustua aiheeseen.

    Timppa: Twitterissä on helppo jakaa nopeasti tietoja mikroblogin muodossa. Onhan se kätevämpi ja vaatii vähemmän työtä kuin "oikean" blogin kirjoittaminen. Twitter sopii varmasti paremmin mainitsemillesi isoille kihoille kuin esim. itselleni.

    VastaaPoista