keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Itsearviointi

"Oppimistavoitteeni sosiaalinen media-kurssilla on oppia hyödyntämään sosiaalista mediaa opinnoissani ja vapaa-ajallani. Erityisesti haluan oppia käyttämään ja hyödyntämään niitä sosiaalisen media palveluita, jotka eivät ole minulle aiemmin tuttuja." Lainaus on ensimmäisestä postauksestani, jossa tuli määritellä omat oppimistavoitteensa tällä kurssilla. Sosiaalinen media oli jonkin verran tuttu ennen kurssia. Blogi oli oiva työväline tälle kurssille mutta itse huomasin, että sen päivittäminen sitten jäi alkuinnostuksen jälkeen.

Kurssin pituus voisi olla esimerkiksi 3-4 päivää intensiiviviikolla, jolloin ehdittäisiin tutustua yhdessä hieman enemmän sosiaalisen median välineisiin. Löysin mielenkiintoisia sosiaalisen median palveluita ja tulen varmasti tutkimaan sosiaalisista mediaa yhä enemmän. Mielenkiintoisin portaali itse löytämistäni palveluista oli "Business 2 Community". Kyseiseltä sivustolta löytyy omalle alalleni sopivia artikkeleita hyvin paljon.

Kokonaisuudessaan kurssi oli opettavainen, mutta mielestäni lähiopetusta tulisi lisätä tulevilla opintojaksoilla. Muutenkin tämä kurssi hukkui helposti ns. "normaalien" kurssien alle ainakin omalla osallani. Kiitokset kuitenkin matkasta sosiaaliseen mediaan ja oikein hyvää joulua kaikille kurssilaisille! :)

Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti